Gümüşhane’de Sbs Şampiyonuna Vali'den Altın

Milli Eğitim Bakanlığınca gerçekleştirilen 8. sınıf Seviye Belirleme Sınavı sonuçlarına göre Gümüşhane'de son üç yılın ortalama puan türünde 493.804 puanla birinci olan Vildan Şişman, Vali Dr. Yusuf Mayda tarafından altınla ödüllendirildi.

Valilik makamında yapılan ödül törenine Milli Eğitim Müdür Vekili Mesut Olgun,Yusuf Çiftçioğlu İlköğretim Okulu Müdürü Yaşar Kalaycı, Final Dergisi Dersanesi Müdürü Muharrem Aşkın katıldı.

Gümüşhane'de Seviye Belirleme Sınavı sonucunda birinci olan Vildan Şişman'ı kabulünde konuşan Vali Mayda, “Öğrencilerimizin gayreti,öğretmenlerimizin desteği ile birlikte başarının gelmesi kaçınılmazdır.Bundan da önemlisi çocuklarımızın kendine güvenmesidir. Sizler bizim geleceğimizin güvencesiniz.Bizim bütün gayretimiz sizlerin daha iyi yetişmesi içindir. Bu vesile ile Seviye belirleme sınavında başarılı olan tüm öğrencilerimizi,öğretmenlerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum." dedi.

Gümüşhane’de Seviye Belirleme Sınavı sonucunda Aysın Rafet Ataç İlköğretim Okulu öğrencisi Zeynep Sena Ataman 493.651 puanla ikinci, Kelkit Kaymakam Nuri Okutan İlköğretim Okulu öğrencisi Hatice Şeyma Kaya 493,329 puanla üçüncü, Özel Bahar İlköğretim okulu öğrencisi Ayşe Sena Bayrak 493,012 puanla dördüncü, Gazipaşa İlköğreetim Okulu Öğrencisi Talha Kocagöz 492,343 puanla beşinci oldu .
Kaynak: İHA