Kato’da Şehit Olan Uzman Çavuş Özdemir'in Baba Ocağına Ateş Düştü

Şırnak'ın Beytüşşebap ve Uludere İlçeleri ile Irak sınırında yer alan Kato Dağı’nda teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Cevdet Deniz Özdemir’in (27) Gaziantep’teki baba ocağına ateş düştü.

Acı haberi alan Şehit Özdemir’in yakınları sinir krizleri geçirdi. Şehit askerin, bir sosyal paylaşım sitesinde, en sevdiği söz olarak, ‘Susuşumuz merminin namluda duruşu gibidir’ yazdığı, aynı zamanda Türk Silahlı Kuvvetleri’nin düzenlediği operasyonlara yönelik paylaşımlar yaptığı görüldü.

Uzman Çavuş Cevdet Deniz Özdemir’in, şehit olduğu haberini alan yakınları, Şahinbey ilçesi Türkmenler Mahallesi Salih Tanış Caddesi’nde bulunan baba evine akın etti. Şehidin sinir krizi geçiren yakınlarına sağlık ekipleri müdahale etti. Baba Cuma Özdemir de metanetini korumaya çalışırken, oğluyla en Son dün görüştüğünü, çatışmaya gittiği için de fazla konuşamadığını anlattı. Özdemir’in annesinin köyde bulunduğu için henüz oğlunun şahadet haberini almadığı belirtildi. Bir yıllık evli olan şehit Deniz Özdemir’in eşini görev yeri olan Şırnak’a henüz götürmediği öğrenildi .