Ordu Lisesi Mezunları Hasret Giderecek

Ordu'nun ilk lisesi olan ve 1949 yılında eğitim ve öğretime açılan Ordu Lisesi'nden mezun olanlar, aradan geçen yıllara rağmen bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Ordu Lisesi'nin 1980 ile 1990 yılları arasında mezun olanlar sosyal paylaşım sitelerinde gerçekleştirdikleri organize sonunda 15 Temmuz Pazar günü, Ordu Lisesi önünde yeniden bir araya gelecekler. Türkiye'nin dört bir tarafına dağılan, iş ve sosyal yaşamlarını farklı illerde değerlendiren Ordu Lisesi'nin 1980 ile 1990 yılı mezunları, Pazar günü saat 12.00’de düzenlenecek pilav gününde bir araya gelecekler.

Ordu Lisesi 80-90 yılı mezunlarının buluşması organizasyonunun tertip komitesi üyesi Tuncay Şenyurt yaptığı açıklamada, “1980'lerde kalan lise yıllarımız, hepimizin belleğinde çok özel duygularla ve anılarla capcanlı duruyor. Lise sıralarının içtenliğiyle perçinlenmiş dostluklarımız, bize çok şey katan değerli öğretmenlerimizin emekleriyle şekillenmiş yaşamlarımız, kimi sürmüş kimi sürememiş gençlik arkadaşlıklarının tadı ile, Yıllar Sonra buluşmaya başladık, başardık. O zamanlar hayal bile edemeyeceğimiz teknik olanakların da yardımıyla, sosyal medya ortamlarında gelişmeye başlayan buluşmalarımızı, lisemizin bahçesine taşımış durumdayız. Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz geleneksel buluşmamıza katılan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA