40 Derece Sıcakta Çalışan İşçilere Soğuk Meşrubat İkramı

AK Parti Soma İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan, İl Genel Meclis Üyeleri Abdullah Ekşi, Ali Sezer ve Ahmet Akar ile birlikte Akçavlu köyündeki asfalt çalışmalarında görev alan işçilere soğuk meşrubat ikram etti.

AK Parti Soma İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan, İl Genel Meclisi Üyeleri Abdullah Ekşi, Ali Sezer ve Ahmet Akar, Akçavlu köyünde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Sıcak asfalt ile birlikte yaklaşık 40 dereceyi bulan sıcaklıkta çalışan Özel İdare işçilerine soğuk meşrubat ve Soma helvası ikramında bulunan heyet, çalışmalar hakkında ekip şefi Ahmet Dinç’ten bilgi aldı.

53 köyün 17’sinde asfalt yama çalışmalarının tamamlandığını belirten İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan, "100 kilometre alanı asfaltlarız diye planlama yapmıştık fakat şimdi 150 kilometre alanı asfaltlayacağız. Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız köy yolları konusunda hassaslar, kendilerine teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız kepçe ve kamyon desteği sağlıyor. Taleplerimiz doğrultusunda Soma köylerinde asfalt çalışmalarımız hızla sürüyor. Yama işlemleri yapıldıktan sonra ikinci kat asfalt çalışmalarına geçilecek. Köylerimizin diğer il ve ilçelerin köylerine nazaran çok iyi durumda. Kaymakam Abdülkadir Karataş, Belediye Başkanı Hasan Ergene ve İl Genel Meclisi üyelerimizle birlikte uyum içerisinde yaptığımız çalışmaların bir sonucudur bu. Şu anda köylerin hiçbirinde sorun kalmadı" dedi.

Kaynak: İHA