'Tartuffe' Tiyatro Oyunu, Yoğun İstek Üzerine Tekrar Sahnelendi

Siirt Valiliği'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Siirt İlim Spor Araştırmaları Vakfı (SİSKAV) tiyatro ekibi tarafından 18-19 Mayıs’ta sahnelenen “Tartuffe” tiyatro oyunu, yoğun istek üzerine tekrar tiyatroseverlerin beğenisine sunuldu.

'Tartuffe' Tiyatro Oyunu, Yoğun İstek Üzerine Tekrar Sahnelendi
Siirt Kültür Merkezi, çok amaçlı salonda saat 20.00’da sahnelenen oyunu, Vali Musa Çolak, eşi Gülsüm Çolak, Vali yardımcısı Mustafa Pala, kurum müdürleri ve kalabalık bir tiyatro topluluğu izledi. Seyirciden beğeni toplayan oyuncular, ayakta alkışlandılar. Oyunun ardından, Tiyatro oyuncularını tebrik eden Vali Musa Çolak, “Valiliğimiz bünyesinde faaliyetlerini sürdüren SİSKAV vakfımız, İlimizde kültür ve sanat alanında önemli hizmetler sunmaktadır. Profesyonel sanatçıları aratmayan oyuncularımız, büyük bir başarı ile sahneye koydukları bu oyunla, Siirtli hemşehrilerimizi kültür ve sanatla buluşturma çabalarımıza da büyük bir katkı sunmuşlardır. Tüm Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Kültür ve sanat alanında yapacakları tüm etkinliklerde, Valilik olarak her türlü desteği veriyoruz. Bu desteklerimiz devam edecektir” dedi.

Siirt'te yapılan önemli yatırımların yanı sıra, tiyatro, sinema gibi, kültür ve sanat faaliyetlerine de büyük bir önem verdiklerini ifade eden Vali Çolak, ”İlimizde yapılan bu tür sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetler, sevgi, dayanışma, barış ve dostluk bağlarını güçlendirdiği gibi, toplumun birbirleriyle kültür alışverişlerinde, köprüler oluşturup, kaynaşma sağlıyor" dedi.

Daha sonra tiyatro sanatçılarına Vali Musa Çolak tarafından çiçek takdim edilerek hatıra fotoğraf çekildi .
Kaynak: İHA