Boğazlıyan’da Şehit Polis İçin Mevlit Okutuldu

Yozgat’ın Boğazlıyan İlçesinde 21 Mart tarihinde Şırnak’ın Cudi Dağında teröristler ile girilen çatışmada şehit düşen Özel Harekat Polisi Mustafa Erdoğan için ailesi tarafından mevlit programı düzenlendi.

Boğazlıyan’da Şehit Polis İçin Mevlit Okutuldu
Boğazlıyan Özel Erkoçlar Düğün Salonunda düzenlenen programa Boğazlıyan Kaymakamı Coşkun Açık, Belediye Başkanı Mustafa Özdal, Yozgat İl Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, Boğazlıyan Emniyet Müdürü Erdal Tepe, Şehit Mustafa Erdoğan’ın babası Ramazan Erdoğan, sivil toplum ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Boğazlıyan Merkez Camide okunan mevlidin ardından program düğün salonunda devam etti. Böyle bir günde ağlamaktan çok kardeşiyle gurur duyulması gerektiğini belirten Şehit Mustafa Erdoğan’ın Kız Kardeşi Şeyma Erdoğan Ertuğrul, ”Bana kardeşim hep düğünüme geleceksiniz derdi. İşte canım kardeşim senin düğünün bugün. Bak sana dualar okunuyor. Senin için Bütün Boğazlıyan burada. Sen ise Peygamberimizin ocağındasın.” dedi.

Okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından Konya’dan özel olarak getirtilen semazen grubu gösterilerini sundu. Mustafa Erdoğan’ın küçüklükten şehit oluncaya kadar geçen süredeki resimleri ile özel olarak hazırlanmış slayt gösterisi sırasında duygulu anlar yaşandı. Okunan ilahiler ve ikram edilen yemeğin ardından Kaymakam Coşkun Açık, makamında misafirlere çay ikram etti .
Kaynak: İHA