Başkan Uzun, UMKE ve Beyak Ekibini Kabul Etti

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, kendisini ziyaret eden arama kurtarma ekiplerini kabulünde kurtarmacı yeleği giydi.

Başkan Uzun, UMKE ve Beyak Ekibini Kabul Etti
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Arama ve Kurtarma Ekibi'nin (BEYAK) Çatalca’da katıldığı Arama Kurtarma Tatbikatı sonrası faaliyette emeği geçenleri makamında ağırladı. Ziyarete Çatalca Devlet Hastanesi Başhekimi Halime Nuhoğlu, Çatalca Devlet Hastanesi Müdürü Aynur Konyalı, Çatalca Devlet Hastanesi UMKE Ekibi Sorumlusu Selim Demirkol, Çatalca Devlet Hastanesi UMKE Ekibi'nden Saffet Tekin, Süleyman Aksoy ve BEYAK ekibi katıldı.

Beylikdüzü Belediyesi olarak BEYAK’ı kurarak bu yönde yapılan her faaliyete katıldıklarını dile getiren Başkan Uzun, ekibin kendisini geliştirmesi için de gerekli çalışma ortamı ve teçhizatla donatılacağını hatırlattı. Arama ve kurtarma ekiplerinin kutsal bir görev üstlendiklerini belirten Başkan Uzun, “Önemli olan deprem olmadan tüm önlemlerin alınmasıdır. Bu yönde Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşüme önem veriyor” diye konuştu.

UMKE Ekibi Sorumlusu Selim Demirkol, uzun yıllardan bu yana arama kurtarma çalışmalarına katıldığını ancak ilk defa BEYAK gibi disiplinli ve uyumlu bir ekiple çalıştıklarını ifade etti.

Arama kurtarma çalışmalarına desteğinden dolayı Başkan Uzun’a da teşekkür eden Demirkol, bundan sonra da BEYAK ile birçok faaliyette yan yana çalışacaklarını kaydetti.

Programda ayrıca Çatalca’da yapılan deprem tatbikatına verdiği destekten dolayı Çatalca Devlet Hastanesi Başhekimi Halime Nuhoğlu, Başkan Uzun’a teşekkür plaketi verdi. Başkan Uzun da Nuhoğlu’na bir vazo hediye etti. Ziyarette Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Efrahim Yeşil, Belediye Meclis Üyeleri Tayfun Şen ve Murat Delican da yer aldı .
Kaynak: İHA