Ortacalı Öğrencilerden Karma Sanat Sergisi

Ortaca Özalp İlköğretim Okulu öğrencilerinin yıl içinde yaptıkları çini, resim ve diğer konulardaki karma sanat sergisini beğeni topladı.

Ortacalı Öğrencilerden Karma Sanat Sergisi
Sergi Ortaca Kaymakamı Mustafa Gürdal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Şahin, Emekli Öğretmen Asiye Özalp tarafından kurdelesi kesilerek açıldı. Okulun karma sanat sergisine Kaymakam Mustafa Gürdal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Şahin, serginin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Açılan sergi hakkında bilgi veren Özalp İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Eyüp Karaçelik, “Okulumuzun her yıl geleneksel olarak düzenlediği karma sanat sergisi açıldı. Sergimiz 5 - 8 Haziran tarihleri arasında açık kalacaktır. Görsel sanatlar dalındaki öğretmenimiz Özlem Işık Sarıhan, Hasan Öner ve Işık Abalı tarafından bütün yıl boyunca öğrenciler ile yaptığı çalışmaların göstergesidir bu. Gerçekten mükemmel eserler yapılarak sergiye kondu. Takı tasarımdan, görsel sanatlara kadar güzel çalışmalar ortaya çıktı. Öğretmenlerimizin denetiminde öğrencilerimiz tarafından yapılan bu eserleri sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Takı tasarım öğretmenimiz Nalan Hanımın büyük katkıları bulunmaktadır. Bu bizim Özalp ilköğretim ailesi olarak hem ders, hem sosyal aktivite ve hem de sanatsal aktivite de ki çalışkanlığımızı göstermektedir. Sergimize tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Özalp İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Eyüp Karaçelik; serginin açılışında emeği geçen sanat öğretmenlerine çiçek buketi verip, çalışmalarından dolayı teşekkür etti .
Kaynak: İHA