Köprü Faciasında Babasını ve Yeğenini Kaybeden Başkan Gülşen’e Taziye Ziyareti Sürüyor

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 6 Nisan tarihinde meydana gelen köprü faciasında babasını ve yeğenini kaybeden Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen’e taziye ziyareti sürüyor.

Köprü Faciasında Babasını ve Yeğenini Kaybeden Başkan Gülşen’e Taziye Ziyareti Sürüyor
Çaycuma ilçesinde 6 Nisan tarihinde meydana gelen köprü faciasında babası Kemal Gülşen ve kayıplar arasında bulunan yeğeni Sezgin Gülşen’i kaybeden Belediye Başkanı Mithat Gülşen’e taziye ziyareti sürüyor.

Zonguldak eski Milletvekillerinden Ali Uzun, Demokrat Parti (DP) Gökçebey ilçe Başkanı Recep Aladağ, işadamı Yüksel Odabaş, Zonguldak Ereğli ve Çevresini Kalkındırma Derneği Başkanı Cevat Kır, MÜSİAD Ereğli Şube Başkanı Faruk Yazıcı, İş adamı Özer Yazıcı, Zonguldak Baro Başkanı Kerem Erten, ilçe avukatlarından Metin Güney ve Ferruh Ünlütürk, Belediye Başkanı Mithat Gülşen’i makamında ayrı ayrı ziyaret ederek olaydan duydukları üzüntüyü dile getirdi. Ziyaret nedeniyle teşekkür eden Başkan Gülşen ise olaydan 53 gün sonra babası Kemal Gülşen’in cansız bedenine ulaştıklarını, halen kayıp olan yeğeni Sezgin Gülşen ve diğer 4 kişinin bulunması için duacı olduklarını belirtti.

Gülşen, “Bu büyük açımızı paylaşan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Allah bölgemize bir daha böyle acı yaşatmasın” dedi.

Kaynak: İHA