Canlı yayında yaşanan kavgada Suçlamalar Havada Uçuştu

CHP'li eski milletvekili Şahin Mengü ile emekli Cumhuriyet savcısı Reşat Petek canlı yayında birbirine girdi, hakaretler ve suçlamalar havada uçuştu. Çaresiz kalan moderatör ise eski vekille, eski savcının kavgası karşısında ne yapacağını şaşırdı...

Canlı yayında yaşanan kavgada Suçlamalar Havada Uçuştu
TV 8 ekranlarında yayınlanan Haber Aktif günün en şiddetli kavgalarından birine şahit oldu. Gökmen Karadağ'ın modere ettiği programda karşı karşıya gelen eski CHP milletvekili Avukat Şahin Mengü ile emekli Başsavcı Reşat Petek canlı yayında birbirine girdi, hakaretler ve suçlamalar havada uçuştu.

Hükümetin değiştirmeyi düşündüğü CMK değişikliği ve 250. madde tartışmasını değerlendiren emekli başsavcı Reşat Petek, değişikliğin olması karşısında Türkiye'de hukuk sisteminin yara alacağını ifade ederek Özel Yetkili Mahkemeler'in kaldırılmaması gerektiğini söyledi.

CANLI YAYINDA İNANILMAZ KAVGA
Emekli başsavcı Reşat Petek, programın diğer konuğu eski CHP'li vekil Şahin Mengü'ye 'SEN ' diye hitap edince canlı yayında oldukça sert geçecek bir tartışmanın da fitilini ateşlemiş oldu. Mengü, Reşat Petek'in tavrından rahatsız olunca canlı yayında eski vekile demediğini bırakmadı. Reşat Petek'te Mengü'nün sözlerine sert bir şekilde yanıt verince canlı yayında tansiyon birden tavan yaptı.

MODERATÖRÜN ZOR ANLARI

Moderatör Gökmen Karadağ ise konuklarını sakinleştirme güçlük çekerken, zor da olsa programa kaldığı yerden devam etti.

BEYAZ GAZETE