Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Yaz Kursları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yaz etkinlikleri kapsamında, gerçekleştireceği konservatuvar yaz kurslarının birinci kuru 2 Temmuz Pazartesi günü başlıyor.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, yaz kurslarına katılacak öğrencilerin uzman müzik eğitmenlerinin gözetiminde ve 24 ayrı sanat dalında ücretsiz eğitim görecekleri bildirildi.

Kurslar, Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürlüğü'nün Leyla Atakan Kültür Merkezi'ndeki binasında, bale eğitiminin de Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki Süleyman Demirel Kültür Merkezi Bale Salonu'nda gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada, ikinci kurun derslerinin 30 Temmuz-17 Ağustos tarihleri arasında verileceğine yer verilerek, bu yıl içinde çocuklara müzik sevgisi kazandırmak amacıyla Müzikli Oyun Grubu uygulaması gerçekleştirileceği kaydedildi.

Konservatuvarın yetenek sınavlarının 1-2 Eylül tarihlerinde yapılacağı ifade edilen açıklamada, sınavlara girmek isteyen öğrencilerin, 2 Temmuz - 17 Ağustos tarihleri arasında, kimlik bilgileri ve bir adet vesikalık fotoğrafla Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürlüğü'ne kayıt yaptırmaları gerektiği bildirildi.

Muhabir: Metin Girgin

Yayıncı: Murat Paksoy
Kaynak: AA