Bakan Şahin, Yeğeninin Düğün Törenine Katıldı

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ordu’da yeğeninin nikah törenine katıldı.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, beraberinde Bakan Yardımcısı Osman Güneş ile birlikte, havayoluyla Samsun Çarşamba Havaalanı'na geldi. Şahin, burada Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve Ordu Valisi Orhan Düzgün tarafından karşılandı. Çarşamba'dan Ordu'nun Fatsa ilçesine gelen Bakan Şahin, iş adamı İsmail Sarıçiçek’in kızı Esra Çakar ile Talha Çakar’ın nikah törenine katıldı.

Törende Esra Çakar’ın şahitliğini, Bakan Şahin ile Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve Ordu Valisi Orhan Düzgün yaptı. Bakan Şahin, evlilik cüzdanını ellerini kavuşturan çiçeği burnunda evli çifte verdi.

Bakan Şahin, Fatsa’daki nikahın ardından Ünye ilçesine geçerek yeğeninin nikah törenine katıldı.

Ünye Atatürk Parkı'ndaki anfi tiyatroda gerçekleştirilen nikah törenine oldukça kalabalık bir topluluk katıldı.

Gelin ve damadın köprüden geçerek geldiği alanda, nikahı Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu kıydı. Nikahta Bakan Şahin, gelini Gülşen Şahin’in şahitliğini yaptı. İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve eski Samsun Müftüsü Osman Şahin de gelinin şahidi oldu.

Nikahın kıyılmasının ardından Bakan Şahin, evlilik cüzdanını ağabeyi olan eski Samsun Müftüsü Osman Şahin’in vermesini istedi. Osman Şahin’in evlilik cüzdanını genç çifte vermesinin ardından havai fişek gösterisi yapıldı. Tören, havai fişek gösterilerinin ardından yapılan dua ile sona erdi .
Kaynak: İHA