Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur'un Kızı Evlendi

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur'un kızı Aslı Tekin, dün akşam Simav ilçesinde yapılan düğün töreniyle Emre Tekin ile evlendi.

Abdullah Erdem Cantimur, Eynal Kaplıcaları Aqua Park'taki düğün töreninde yaptığı konuşmada, hayatının en mutlu günlerinden birini, kızının düğününde yaşadığını söyledi.

Bir baba için en mutlu gün olan bu günü herkesin yaşamasının en büyük dileği olduğunu belirten Cantimur, ''Çocuklarımızın düğününe katılarak bizleri onurlandıran yakınlarımıza, dostlarımıza teşekkür ederim'' dedi.

Damadın babası Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdoğan Tekin de yaşadıkları sevinç ve mutluluğun herkese nasip olmasını diledi.

Düğün törenine, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Simav Kaymakamı Yüksel Ünal, Belediye Başkanı Kasım Karahan, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karaaslan, Simav Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Gavas, Simav Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Rüştü Güntürkün, İl Genel Meclisi Başkanı Seyit Ömer Durmuş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Akkaya, AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Simav İlçe Başkanı Mehmet Yağcı, eski AK Parti Kütahya Milletvekili Hüsnü Ordu, bazı daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileriyle diğer davetliler katıldı.

Muhabir: Zekeriya Türkel / Sedat Gök

Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak: AA