Vali Altıparmak’tan 3.Hediyelik Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı Ziyareti

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak eşi Özden Altıparmak ile 3.Hediyelik, Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı'nı ziyaret etti.

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak ve eşi Özden Altıparmak Expo Center'da 71 ilden 250 firmanın yüzlerce ürünle katıldığı 3. Hediyelik Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı’nı gezdi. Vali Altıparmak’a Antalya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, Antalya Ticaret Borsası(ATB) Başkanı Ali Çandır’da eşlik etti. Yöresel ürünlerin yer aldığı standları gezen ve ikram edilen ürünlerden tadan Vali Altıparmak, hediyelerin ise ziyaretçilere verilmesini istedi.

Fuara 200 firmanın katıldığını belirten Vali Altıparmak, firmaların kendi coğrafyalarındaki ürünleri sergilediklerini kaydetti.

Vali Altıparmak, "Fuara her geçen yıl katılım artıyor. Artan ilgi bizi memnun ediyor. Gelecek yıl çok çok daha iyi olacağını müjdeleyebiliriz. Fuarlar turizm açısından da önemlidir. Fuar, bir firmanın ürününü ulusal ve uluslararası platformda tattırması, tanıtması için iyi bir fırsat, fuarı değerlendirmek lazım. Ayrıca ürünlerimizin mutlaka tescillettirmeli patentini almalıyız” dedi.

Vali Altıparmak, kentteki turistlerinde bu fuarı değerlendirmeleri gerektiğinin altını çizdi .
Kaynak: İHA