Eskişehir'in Marka ve Değerleri Antalya'da Tanıtıldı

Eskişehir Ticaret Odası , Türkiye'nin yöresel ve geleneksel ürünler buluşması olan fuarda stant açarak, lületaşından met helvasına kadar Eskişehir'in değerlerini ve markalarını sergiledi.

ETO'dan yapılan yazılı açıklamada, kentin değerlerinin ulusal alanda tanıtılmaya devam edildiği belirtilerek, ''ETO, Türkiye'nin en kapsamlı yöresel ürünleri fuarı olan ve bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilen Antalya Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı'nda stant açtı. ETO yönetim kurulu ve meclis divanının da katıldığı fuarda, Eskişehir'in markaları ve yöresel lezzetleri tanıtıldı. Stantta Balkan Helva, Eriş Helva, Kemal Kükrer, Akın Lületaşı, Simin Gümüş, Kırım Çibörek, Cam Sanatları Atölyesi de yer aldı'' ifadeleri kullanıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve protokole çibörek ikram edildiği bildirilen açıklama şöyle:

''Fuarın açılış törenine katılan Hisarcıklıoğlu, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak ve Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır ETO standını ziyaret etti. Stantta TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve protokole Eskişehir-in markaları ve yöresel lezzetleri hakkında bilgi verilerek çibörek ve met helva ikram edildi.''

Muhabir: Oktay Özden

Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak: AA