ATSO Akademı’den ‘hafıza Teknıklerı’ ve ‘iç Kalıte Tetkıkı’ Eğıtımlerı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), ATSO Akademi yapılanması altında eğitim faaliyetlerine devam ediyor.

ATSO Başkanı Çetin Osman Budak ATSO Akademi’nin üyelere ve çalışanlarına dönük faaliyetlerine önümüzdeki hafta iki eğitimle devam edeceğini bildirdi. Budak, “ATSO Akademi, Antalya iş dünyasına dönük kaliteli eğitim programları ile son derece başarılı bir yapı olarak üyelerimize hizmet vermeye devam ediyor.Önümüzdeki hafta da 2 farklı konu ile devam eğitimlerimiz edecek, 27 Haziran’da düzenlenecek olan ‘Hafıza Teknikleri’ eğitiminde, eğitmen Ferit Delen tarafından katılımcılara beynin işleyiş şekli, beyin bilgiyi kaydetmesi, stres, beyin ve öğrenme, beyni olumluya odaklayabilme, odaklanmanın püf noktaları, hafıza, hafıza teknikleri gibi konular anlatılacak. 28-29 Haziran 2012 tarihinde düzenlenecek ‘İç Kalite Tetkiki’ eğitiminde ise TSE Eğitmeni Rasim Yılmaz tarafından katılımcılara, tetkik çeşitleri, tetkikin faydaları, yöntemleri, planlanması, sonuçlandırılması ve rapor yazımı, tetkik görevlisi sorumlulukları konularında bilgiler verilecek” dedi.

Eğitimlerin en az 20 en çok 60 kişinin katılımı ile düzenlendiğini belirten Budak, “Konusunda uzman kişilerce verilecek olan bu eğitimlerimize, tüm üyelerimizi, çalışanlarını ve konuya ilgi duyan herkesin katılımını bekliyoruz” diye konuştu.

Budak, eğitim faaliyetlerinin ATSO internet sayfasındaki www.atso.org.tr ATSO Akademi bağlantısından, Twitter twitter.com/ANTALYA_ATSO ve Facebook’tan facebook.com/AtsoAkademi’de takip edilebileceğini sözlerine ekledi .
Kaynak: İHA