Soma'da Tayini Çıkan Hakim ve Savcılara Veda Yemeği

Kaymakam Abdülkadir Karataş Soma’dan atamaları nedeniyle ayrılacak olan hakim ve savcılar için öğretmenevinde yemek verdi.

Kaymakam Abdülkadir Karataş, Belediye Başkanı Hasan Ergene, Garnizon Komutanı Kd. Yzb. İbrahim Kılınç, AK Parti İlçe Başkanı M. Ali Özkan, çeşitli kamu kurum müdürleri, hakim, savcılar ve daire amirlerinin katıldığı yemekte Kaymakam Abdülkadir Karataş kısa bir konuşma yaptı.

Soma’da kurumlar arasında uyum içinde çalıştıklarını ifade eden Karataş, "Bugün 3 değerli arkadaşımızı uğurlamak için buradayız. Hakim Ahmet Odabaş 4 yıldan beri Soma’da görev yapıyordu. İnsan ilişkileri ne hizmet eden anlayışlı bir arkadaşımız kendisini Konya’ya uğurluyoruz. Savcı Ali Cihan Yediyıldız kardeşimizi Artvin Yusufeli’ne, Savcı Erol Çelik arkadaşımızı da Diyarbakır’a gönderiyoruz. Kendileri şaibeye karışmadan buradan ayrılıyorlar. Savcılık bir yana, olaylara bakış tarzları ile Somalıların kalbinde taht kurarak buradan ayrılıyorlar. Buradan ayrılıp buraya tekrar döndüklerinde ya da arkalarına baktıklarında Allah razı olsun lafını duymak mutluluk vericidir. İdareciler olarak yaptığımız çalışmalarda bizleri hiç yormadılar. Bizler devletin organlarından biriyiz. Devlet adına önemli organlar olarak her hangi bir sıkıntımız olmadı. Kendilerine yeni görev yerlerinde aileleri ile birlikte başarılar diliyorum. Hayırlı olsun." dedi.

Belediye Başkanı Hasan Ergene’de söz alarak kısa bir konuşma yaptı. Ergene, "Sürekli uyum içerisinde çalıştık. Hepimiz kamuya hizmet eden kurumlarız. Ağız tadı içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunu başta tecrübeli Kaymakamımıza borçluyuz. Bu huzur hiçbir zaman bozulmasın." dedi.

Hakim Ahmet Odabaş, Savcı Erol çelik ve Ali Cihan Yediyıldız kısa birer konuşma yaptılar .
Kaynak: İHA