Anadolu Faal İş Adamları Derneği’nden Başkan Baran’a Ziyaret

Anadolu Faal İşadamları Derneği’nin Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilcisi Serkan Demir ve yardımcısı Emrah Güneş, Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Yüksel Baran’ı makamında ziyaret etti.

Yeni açılan şubelerini tanıtmak ve bölgede çeşitli yatırımlar yapmak için Bağlar Belediye Başkanı Yüksel Baran’a nezaket ziyaretinde bulunan Serkan Demir ve Emhar Güneş, çeşitli görüşmeler yaptı. Ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Belediye Başkanı Yüksel Baran, şehri kalkındırmak, geliştirmek ve yeni istihdam alanları oluşturmak iç in çaba harcadıklarını ve bu yönde adım atanlara da imkanları nispetinde yardımcı olacaklarını söyledi.

Baran, Diyarbakır ve bölgede yaşanan işsizlik problemini çözmek için her zaman kapılarının iş çevrelerine, iş kadınlarına ve iş adamlarına açık olduğunu dile getirdi. Baran, “Bağlar’ın genç nüfusunun yüzde 60-70’i işsiz durumda. Belediye olarak genç ve kadın istihdamına yönelik birçok faaliyet yürütüyoruz. Ancak bunlar yeterli değil. Özelde Bağlar’ın genelde Diyarbakır’ın istihdam probleminin özel sermaye ile bir nefes alması önemli olacaktır” dedi.

Anadolu Faal İşadamları Derneği’nin Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilcisi Serkan Demir ise memleketleri olan Diyarbakır için bir şeyler yapmak istediklerini dile getirdi .
Kaynak: İHA