Tekin, Sağlık Sen Şube Başkanlığı'na Adaylığını Açıkladı

Eskişehir'de Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (SAĞLIK-SEN) Şube Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Abdülbaki Tekin, güçlü ve Sağlık-Sen’e samimiyetle hizmet etmiş değerli bir ekiple yola çıkmaktan dolayı gurur duyduğunu ve sağlık çalışanlarının lehine hizmeti en üst noktalara taşımaya gayret edeceklerini söyledi.

Tekin, Sağlık Sen Şube Başkanlığı'na Adaylığını Açıkladı
Şube başkanlığına adaylığını ekip arkadaşlarıyla beraber açıklayan Tekin yaptığı açıklamada, seçim sonunda kazananın Sağlık-Sen olması gerektiğini belirterek, "Öte yandan daha önceden şube başkan adaylığını açıklamış olan ve Sağlık-Sen’in farklı kademelerinde hizmet etmiş olan Çetin Balaban'ın da hizmette samimi olduklarını ve önemli olanın sağlık çalışanlarının hak ve menfaatleri ve Memur-Sen’in ilkeleri olduğunu söyledi.

Sağlık-Sen adına herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması ve birlik ve beraberlik için Abdülbaki Tekin, lehine adaylıktan çekildiğini ve yeni yönetimde de hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

Başkan adayı Abdülbaki Tekin’le beraber yönetim ekibinin içinde Balaban’ın yanı sıra Safiye Eroğlu, İlyas Bayrak, Musa Ünal, Mutlu Tozoğlu, Ahmet Gökçe gibi isimlerin yanı sıra farklı kurumlardan bir çok ismin yer alacağı kaydedildi .
Kaynak: İHA