Karadenizli İşadamları Türkiye-gürcistan Ticaret Köprüsü'nde Buluştu

Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) üyesi işadamları Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Birleşmiş Milletler Karadeniz Yatırım ve Teşvik Programı, Gürcistan Ekonomi ve Kalkınma Bakanlığı ve USAID Ekonomik Kalkınma İnisiyatifi tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Türkiye Gürcistan Ticaret ve Yatırım Köprüsü’ programına katıldı.

Karadenizli İşadamları Türkiye-gürcistan Ticaret Köprüsü'nde Buluştu

KASİAD Yönetim Kurulu Üyesi Tayfur Yeşildal, programla ilgili yaptığı açıklamada, böyle bir organizasyona katıldıkları için memnun olduklarını dile getirerek, “İnşaattan gıdaya, tekstilden plastiğe farklı sektörlerde faaliyet gösteren 30 yakın üyemizle Türkiye Gürcistan Ticaret ve Yatırım Köprüsü Programına katıldık. Gürcü firmalarla 100’ün üzerinde ikili iş görüşmeleri yapma fırsatı yakaladık. Gürcistan pazarı bize yakın olan ve iş yapabileceğimiz bir pazar. Bu anlamda bugün burada işadamlarımızın yaptığı ikili iş görüşmelerinin faydalı olacağını düşünüyorum. Ticaret köprüsü programının ardından Tiflis ve Batum’da da çeşitli fabrika gezilerinde bulunacağız.” dedi.

KASİAD’a üye işadamları ticaret köprüsü programının ardından Tiflis ve Batum’da iki gün sürecek ticari temaslarda bulunacak.