Tatildeki Alman ve Hollandalılar Euro 2012’yi Birlikte İzledi

Antalya'da tatilini geçiren Alman turistler, Almanya ile Hollanda arasında oynanan 2012 Avrupa Şampiyonası maçını kaldıkları otelde izledi.

Tatildeki Alman ve Hollandalılar Euro 2012’yi Birlikte İzledi
Alman turistler, ülkelerinin karşılaşmayı 2-1 kazanması ile büyük sevinç yaşadı. Antalya Porto Bello Otel’de tatil yapan Alman turistler, Almanya ve Hollanda milli takımlarının Ukrayna’da düzenlenen Euro 2012 Avrupa Şampiyonası B Grubu’nda karşı karşıya geldiği maçı otelde Hollandalılarla birlikte seyretti. Otelin diskosuna kurulan dev ekranın karşısına geçen yaklaşık 200 turist, takımları için tezahürat yaptı. Alman turistler, karşılaşmanın ilk yarısında atılan gollerle mutlu anlar yaşadı. İkinci yarıda Hollanda’nın bir gol bulmasıyla Hollandalı turistler umutlansa da karşılaşma Almanların 2-1’lik üstünlüğü ile sonra erdi. Karşılaşma sonunda Alman turistler büyük sevinç yaşadı

Ülkesinin karşılaşmasını tatil yaparken seyretme fırsatı bulduğu için mutlu olduğunu belirten Alexander Stuth (37), “Burası çok güzel. Tatil sırasında burada karşılaşmaları seyrediyorum. Kupayı alacağıma inanıyorum. Mesut Özil, Türk asıllı ve çok iyi bir futbolcu” dedi.

Maçı Berlin’de dev ekranda seyretmeyi planlarken Antalya’ya tatile geldiğini ancak yine de keyif aldığını belirten Jan Porwitzki (28), “Finale çıkacağımızı düşünüyorum. İtalya ve İspanya çok güçlü ekipler. Burada tatil sırasında maçları seyretmek çok iyi” diye konuştu.

Karşılaşmada Hollanda’nın çok kötü oynadığını belirten Robert Van Der Mefr ise, az da olsa gruptan çıkma ihtimallerinin olduğunu söyledi.

Mefr, ayrıca karşılaşmaları hiç tanımadığı insanlarla izlediğini, yeni farklı ülkelerden kendisine arkadaşlar edindiğini dile getirdi

Daha sonra Alman ve Hollandalı turistler ülkelerinin bayraklarıyla şarkılar söyledi.

Kaynak: İHA