Konya Heyetinden Nail Olpak’a Hayırlı Olsun Ziyareti

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, MÜSİAD Genel Başkanlığı’na seçilen Nail Olpak’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Konya Heyetinden Nail Olpak’a Hayırlı Olsun Ziyareti
MÜSİAD’ın İstanbul’da bulunan genel merkez binasında gerçekleşen ziyarete 4. Dönem MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Nuri Görenoğlu da katıldı.

Nail Olpak’a yeni görevinden başarılar dileyen KTO Başkanı Selçuk Öztürk, “MÜSİAD, iş dünyası için önemli bir görevi ifa etmekte. Birlik ve beraberlik içerisinde aşılamayacak hiçbir sorun bulunmamakta. MÜSİAD’da iş adamlarımız arasında bu bütünlüğü sağlayan önemli bir kurum” dedi.

MÜSİAD Konya Şubesi’nin 4. Dönem başkanlığı görevinde bulunduğunu hatırlatan Öztürk, “Bizler MÜSİAD’ı bir okul olarak gördük. Burada sağladığımız birliktelik ve öğrendiğimiz değerler bizlerin yaşantısına önemli ölçüde yön verdi” şeklinde konuştu.

KSO Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil de Nail Olpak’ın önemli bir göreve seçildiğini hatırlatarak, “MÜSİAD iş dünyası için önemli bir oluşum. Bu birliktelikte bireysel olarak bizler de yer alıyoruz. MÜSİAD ülkemizde Anadolu sermayesinin önemli işler başarabileceğini ispatladı. MÜSİAD’ın gerek akademik, gerekse bireysel faaliyetlerinin iş dünyasına sağladığı katkı tartışılmaz. Nail beyle beraber bu misyonun daha da güçlenerek ilerleyeceğine inancımız tamdır” dedi.

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz da, “MÜSİAD Genel Başkanlığı görevini layıkıyla yerine getireceğinize inancımız tamdır. Konya Şube Başkanı olarak sizlerle beraber çalışma fırsatı yakaladığımız için büyük mutluluk duyuyorum” ifadesini kullandı.

Konya iş dünyasının önemli isimlerinin ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirten MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak da, “Konya bizim için değerli şehirlerimizden birisi. Gelişen ticaret hacmi, üretmeyi ve araştırmayı seven girişimcileri ile Anadolu’muzun gözde şehri Konya’nın ilerleyen dönemde iş hacminin daha da artacağına inanıyoruz. Ülkemizin ticari alanda sağladığı başarıda Konya’nın önemli ölçüde katkısı bulunmakta. Bu noktada MÜSİAD olarak ayrı bir önem verdiğimiz Konya için Konya Şubemizle birlikte çalışmalarımız devam edecek” dedi .
Kaynak: İHA