Almanya Zonguldaklılar Derneğinden Başkan Gülşen’e Taziye Ziyareti

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, 6 Nisan 2012 tarihinde meydana gelen köprü faciasında babası Kemal Gülşen ile halen kayıplar arasında bulunan yeğeni Sezgin Gülşen’i kaybeden Belediye Başkanı Mithat Gülşen’e, Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı Erol Yukarıbaş taziye ziyaretinde bulundu.

Almanya Zonguldaklılar Derneğinden Başkan Gülşen’e Taziye Ziyareti
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, 6 Nisan 2012 tarihinde meydana gelen köprü faciasında babası Kemal Gülşen ile halen kayıplar arasında bulunan yeğeni Sezgin Gülşen’i kaybeden Belediye Başkanı Mithat Gülşen’e, Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı Erol Yukarıbaş taziye ziyaretinde bulundu. Acımız hepimizin acısı diyen Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı Erol Yukarıbaş, ”Ölenlere Allahtan rahmet diliyorum. Sevgili Başkanım Mithat GÜLŞEN’e ve tüm ölenlerin yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Kayıp 5 bedenin bulunması için duacıyım.” dedi.

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, “Acımızı paylaşan tüm dostlarımıza candan teşekkür ediyorum. Allah Bölgemize bir daha böyle acı yaşatmasın.” dedi.

Kaynak: İHA