Saran Holding Kırıkkale’de 12'inci Sünnet Şenliği'ni Düzenledi

Saran Holding, Kırıkkale'de düzenlenen Saran 12. Sünnet Şenliği'nde, yardıma muhtaç 400 çocuğu sünnet ettirdi.

Saran Holding Kırıkkale’de 12'inci Sünnet Şenliği'ni Düzenledi
Kırıkkale'de bugüne kadar 4 bin çocuğu sünnet ettiren Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Atatürk Parkı'nda düzenlenen etkinlikte gazetecilere yaptığı açıklamada, her yıl bu şenliğe gelmeyi heyecanla beklediğini belirterek, sünnet çocuklarının gözlerindeki pırıltının, bir yıl boyunca kendileri için çok büyük doping etkisi yaptığını kaydetti.

Memleketi Kırıkkale'ye hizmet etmekten her zaman mutluluk duyduğunu ifade eden Saran, “Bu sevincin sürmesi için elimden geleni yapacağım. 1995 yılından bu yana farklı sektörlerde faaliyet gösteren bir şirketler topluluğu olan Saran Holding, yüzde yüz öz sermayeli olup, enerji, savunma, medya, yayıncılık, turizm, hizmet ve online iş sektöründe faaliyet göstermektedir. Ulusal kalkınma planları ile uyum sağlayarak, uzun vadeli iş planlamaları da yapan holding, 33 firma, 2 bine yaklaşan çalışanıyla Türkiye'nin en önemli şirketler topluluğundan biridir” dedi.

Fenerbahçe ile ilgili sorulan sorular üzerine konuşan Saran, Fenerbahçe’de şuanda bir başkanın olduğunu, eğer hüküm giymezse devam edeceğini beklediklerini, kongre gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyleyerek, “başkanımızda var” dedi

Tören katılan Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner ise sünnet şölenin hayırlı olması dileğinde bulundu. Kırıkkale'nin gelişmesi için bir çivi çakanın yanında olduklarını söyleyen Vali Güner, Sadettin Saran’a teşekkür etti

Şenliğe, “Adını Feriha Koydum” dizisinin Emir isimli oyuncusu Çağatay Ulusoy ve Barış Kılıç ta katıldı.

Ünlü oyuncular şenlik alnına gelmesiyle izdiham yaşandı. Saran daha sonra sünnet çocuklarına Fenerbahçe forması hediye etti .
Kaynak: İHA