Yaşlı Kadınları Tuzağına Düşüren Şahıs Yakalandı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, yardım kuruluşundan geldiğini bahane ederek yaşlı kadınları kandırıp tehdit ettiği, darp ederek dolandırdığı ve cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen bir kişi gözaltına alındı.

Yaşlı Kadınları Tuzağına Düşüren Şahıs Yakalandı
İlk olay, 4 Haziran 2012 tarihinde Turgutlu’nun Yıldırım Mahallesi Alankuyu Sokakta meydana geldi. V.Ç. (52) isimli şüpheli, sokakta yürüyen A.A. (79) adlı kadına yaklaşarak 'Yardım kuruluşundan geliyoruz' bahanesiyle kandırıp evine gitti. Burada yaşlı kadını zorla soyundurarak cinsel tacizde bulunan, parmağından altın yüzüğünü ve 50 TL parasını gasp eden V.Ç., bir sonraki tuzağına N.Ç. (78) isimli kadını düşürdü. Pazardan aldığı malzemeleri taşımaya yardım etme bahanesiyle N.Ç.'yi ikna ederek evine giden V.Ç., yaşlı kadına ait bir çift küpe ile evde yatalak olan eşi A.Ç’ye ait 250 TL'yi zor kullanarak aldı.

Mağdur kadınların şikayeti üzerine Turgutlu Emniyet Müdürlüğü'nde şüpheliyi yakalayacak özel bir ekip oluşturuldu. Yaşlı kadınların ifadelerinden yola çıkarak karşılaştıkları bölgede inceleme yapan polis ekibi, kamera görüntülerini izlemeye aldı. Şüphelinin, işitme cihazı kullandığı ve pazartesi günleri İzmir’in Bornova ilçesinden geldiğini tespit eden ekip, yaptığı takip sonucu V.Ç.'yi yakaladı. 52 yaşındaki V.Ç., ifadesinin alınmasının ardından adli makamlara sevk edildi .
Kaynak: İHA