Şahinbey Belediyesi Kılınçoğlu Semt Pazarı'nı Hızla Tamamlıyor

Şahinbey Belediyesi, yıkımların ardından yapımına başladığı Kılınçoğlu Semt Pazarı'nı hızla tamamlıyor.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Kılınçoğlu Mahallesi'nde yapımı devam eden semt pazarı çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, esnafın ve vatandaşların rahat ve modern ortamlarda alışverişlerini yapmaları için yeni semt pazarları yaptıklarını belirtti.

Mağara üzerine yapılan ve çökmelerin yaşandığı Kılınçoğlu Mahallesi'nde risk altında bulunan 32 evin kamulaştırmasını yaklaşık 2 milyon TL ödeyerek yaptıklarını hatırlatan Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

''Vatandaşlarımızın isteği üzerine bölge halkının ihtiyacına cevap vermesi için Kılınçoğlu Semt Pazarı'nın yapımına başladık. Pazar alanımızın toplam inşaat alanı 4 bin 800 metrekare, altında ise bin 600 metrekare otopark alanı olacak. Burada gençlerimizi de düşündük. Tesisimizde ayrıca spor alanı olacak. Böylelikle mahallede oturan vatandaşlarımız buraya gelip rahat bir şekilde pazar alışverişini yapacak ve araçlarını otoparka park edecekler. Haftanın diğer günlerinde ise gençlerimiz pazar alanı içerisinde spor yapacaklar. Pazar alanımızı 3 ay içinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız.''

Muhabir: Kemal Karagöz

Yayıncı: Hasan özkal
Kaynak: AA