Osmancık'ta Asfalt ve Çevre Düzenlemesi Seferberliği

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde belediye asfalt sezonu öncesinde, asfalt yatırımına kavuşacak yollarda bordür taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Osmancık'ta Asfalt ve Çevre Düzenlemesi Seferberliği
Şenyurt Mahallesi'nde 6,5 kilometrelik yolu bu yıl asfaltla buluşturacaklarını ifade eden Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, asfalt yapılacak Şenyurt Mahallesi'ne bağlı 40'a yakın sokakta çevre düzenlemesi ve yol sınırının belirlenmesi için 16 bin adet bordür taşı döşeneceğini açıkladı.

Osmancık Belediyesi 2012 asfalt sezonu hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Asfalt programında olan Şenyurt Mahallesi'nde Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Turhan, İsmail Gömeç ve Fen İşleri Müdürü Ahmet Dibek ile birlikte incelemelerde bulunan Osmanık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, "Şenyurt Mahallesi'nde 40'a yakın sokakta 6,5 kilometrelik yolumuzu asfaltla buluşturacağız" dedi.

Asfalt yatırımı öncesinde Şenyurt Mahallesi'nde zemin iyileştirme çalışmalarını tamamladıklarını kaydeden Başkan Yazıcı, "Yollarımızın sınırlarının belirlenmesi ve çevre düzenlemesinin güzelleştirilmesi için asfalt öncesinde bordür taşlarını döşemeye başladık. Şenyurt Mahallemizde asfalt programında olan sokaklarımızda 8 bin metrelik alanda 16 bin adet bordür taşı döşeyeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İHA