Anadolu'nun Markalaşan Firmalarına Ödül

Türkiye Finans Katılım Bankası desteğiyle düzenlenen Anadolu Markaları 2012 Yarışması başladı.

Yarışma ile markalaşma stratejisini başarılı yöneterek rekabette farklılaşan firmalar ödüllendirilecek. Bu yıl altıncısı düzenlenen Anadolu Markaları 2012 Yarışması, Türkiye Finans Katılım Bankası sponsorluğunda başladı.

İstanbul dışındaki illerde markalaşmanın önemi konusunda bilinç oluşturmayı hedefleyen yarışmayla ilgili bilgi veren Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, "Markalaşma; gelişen ve globalleşen rekabet ortamında var olabilmek için vazgeçilmez bir unsur. Nitelik çok önemli ve pek çok şirketimiz marka yatırımı yapmayı stratejileri içinde ön plana alıyorlar. Türkiye Finans’ın ülke ekonomisine destek olma misyonuyla birebir örtüşen Anadolu Markaları yarışması da bu bağlamda, bir dünya markası haline gelmek isteyen firmalarımıza büyük bir fırsat sunuyor. Bu projede yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz." dedi.

Derya Gürerk; firmalara markalaşma yolunda ihtiyaç duydukları finansman desteğini sağlamak ve sayısız başarı öykülerine yenilerini eklemek için Türkiye Finans olarak reel sektöre desteklerinin aralıksız devam edeceğini de söyledi.

Tanıtım toplantılarına Afyon’da başlanan Anadolu Markaları 2012 Yarışması’na bu yıl firmalardan geniş katılım bekleniyor. Son başvuru tarihi 25 Ekim olan yarışmanın tanıtım toplantıları Hatay, Malatya, Samsun ve Van'da da yapılacak. Anadolu çapında marka bilincini geliştirmek amacıyla markalaşma stratejisiyle fark yaratan kurumların ödüllendirileceği yarışmada; kurumsal ve ticari firmalar, 'Büyük Şirketler' ve 'Küçük İşletmeler' olarak iki grupta değerlendirilecek. 'Büyük Şirketler' ve 'Küçük İşletmeler' grupları içerisinde sektörlere göre ayrışan farklı kategorilerde, markalaşma konusunda en başarılı performansı sergileyen ilk 3 şirket ödüllendirilecek. Yarışmaya başvurular www.anadolumarkalari.com adresinden yapılabilecek.