Çilek Festivalinde Zemheri Gurubu Eğlendirdi

Bartın'da her sene geleneksel olarak düzenlenen 30.Kültür, Sanat, Turizm ve Çilek Festivali'nin 2. akşamında Bartın Anadolu Lisesi öğrencilerinin kurduğu Zemheri gurubu eğlenceli dakikalar yaşattı.

Çilek Festivalinde Zemheri Gurubu Eğlendirdi
30. Bartın Kültür, Sanat, Turizm ve Çilek Fedtivali kapsamında sahneye çıkan Bartın Anadolu Lisesi öğrencilerinin kurduğu Zemheri gurubu öğrencileri ve vatandaşları coşturdu. 3 gitarist ile sahneye çıkan Anadolu Lisesi öğrencileri sahnede altı şarkı seslendirdi. Gurupta assolistlik yapan Mert Ergül, Çilek Festivali'nde sahneye çıkarak eğlenceli dakikalar yaşatmanın hem okulu hem de gurubu adına gurur verici olduğunu belirtti.

Mert Ergül, “Bu akşam bu güzel gecede bizlere fırsat veren herkese teşekkür ediyorum. Burada sahneye çıkarak kendimizi ve yeteneğimizi göstermek bizim için büyük gururdur. Ayrıca çalışmalarda bizlere destek olan hocalarımıza ve arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Mert Ergül performanslarını daha çok artırarak farklı illerde düzenlenen festivallerde de kendilerini ve Bartın'ı tanıtmak istediğini söyledi.

Kaynak: İHA