“Meslek Yüksek Okulları Ara Eleman İhtiyacını Karşılayacak”

Atatürk Üniversitesi Narman Meslek Yüksek Okulu’nda Büro Yönetimi, Sekreterlik ve İnşaat bölümleri öğrencileri tarafından “Emeklerimiz” konulu poster programı düzenlendi.

“Meslek Yüksek Okulları Ara Eleman İhtiyacını Karşılayacak”
Programda konuşan Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Metin Turan, üniversitelerin kuruluş nedeninin bağlı bulundukları bölgenin sosyal, ekonomik ve kültürel konulardaki gelişme ve değişimlerine katkı sağlamak olduğunu, öğrencileri ara eleman olarak yetiştirmek için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini söyledi.

Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen ise konuşmasında öğrencilerin yaptığı çalışmaların Narman İlçesinin bugününe ve geleceğine katkı sağlayacak nitelikte olduğunu ifade etti.

Narman Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ise konuşmasında, ülkelerin gelişmesinde sanayileşmenin önemini vurgu yaptı. Ara eleman sıkıntısı üzerinde duran Atasoy, “Ara eleman sıkıntısının Meslek Yüksekokulları sayesinde son bulacak” dedi.

Programda dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi.

Poster programına Garnizon Komutanı Nedim Karakuş, ilçe Emniyet Amiri İskender Güray Keskin, daire amirleri, öğrenciler ve halk katıldı.

Kaynak: İHA