Yenişehir İlçe Teşkilatından Topçu'ya Tam Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa İl Başkan Adayı Tevfik Topçu, demokrasinin gereği olarak tekrar aday olduğunu belirterek, teşkilattan destek beklediğini söyledi.

Yenişehir İlçe Teşkilatından Topçu'ya Tam Destek
MHP 10. il kongresi için adaylığını açıklayan Tevfik Topçu delege ziyaretlerini sürdürüyor. Topçu, 82 araçlık konvoyla Yenişehir teşkilatını ziyaret etti. Ziyarete Yıldırım, Nilüfer ilçe başkanları, kadın komisyon üyeleri, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, eski ilçe başkanları, milletvekili adayları, il ve ilçe yöneticileri ile birlikte 100'ün üzerinde il delegesi katıldı.

Yarışı MHP'ye yakışır şekilde yapacaklarını belirten Topçu, "Sandıktan güçlü MHP çıkacak. Büyük hedefleri olan MHP çıkacak. Türk milliyetçileri, ülkücüler, MHP'liler, Bursa siyasetine yarışmanın nasıl olduğunu gösteriyor. Önümüzde 2014 yerel seçimleri var. Bu seçim Türk milletinin kader seçimidir. 13 Mayıs bu bakımdan anlamlı hale geliyor" dedi.

35 yıldır MHP'de görev yaptığını belirten Topçu, "Ben görev adamıyım. Ferdi hedeflerin peşinde koşmadım. Teşkilatım bana ne görev verdiyse yapmaya çalıştım. Verilen bütün görevleri küçük görmedim. Her zaman ciddiyet, gayret ve samimiyet ile bana verilen görevleri yerine getirmeye çalıştım. Gün geldi, ocak başkanlığı yaptım. Gün geldi, ilçe başkanlığını emanet ettiler. Bütün verilen görevleri yaparken Türk milletine hizmet etmekten başka bir gaye düşünmedim. Demokrasinin görevi olarak da tekrar aday oldum ve sizlerden destek bekliyorum" dedi.

Belediye seçimlerinde adayları kendilerinin seçeceğini belirten Topçu, "Ankara'nın müdahalesi olmayacak. İstişareyi önümüzdeki dönem arttıracağız. Geçtiğimiz seçimlerden biliyoruz. 45 gün kala aday aramaya başlıyoruz. İçimize sinmeyen adaylarla yolumuza devam etmek zorunda kalıyoruz. 2014 seçimlerine 1 yıl kala adaylarımızı açıklayacağız" dedi .
Kaynak: İHA