Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sanat Etkinliklerine Bir Yenisini Daha Ekledi

Usta tiyatro ve sinema oyuncusu Ayşen Gruda, ‘Bavul’ adlı iki perdelik komedi oyunuyla Erzurumlu tiyatro severlerin karşısına çıktı.

Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sanat Etkinliklerine Bir Yenisini Daha Ekledi
Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde sahnelenen oyun, izleyicileri kahkahaya boğarken, hayranları ünlü oyuncuyla fotoğraf çekilebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Kültür Merkezi'nde sahnelenen, Sam Bobrick'in yazdığı ve yönetmenliğini Bora Severcan'ın yaptığı, Ayşen Gruda, Melda Gür, Volkan Severcan ve Sefa Sezgin'in oynadığı “Bavul” adlı komedi oyunu, Erzurumlu tiyatro severlerin beğenisini kazandı.

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, daire başkanları ve çok sayıda vatandaşın izlediği iki perdelik komedi oyununda sosyal mesajlar da verildi.

Havaalanında bavulları karışan bir erkek ve bir kadının iç içe geçen hayatlarının anlatıldığı oyun, izleyicileri gülmükten kırıp geçirirken, oyun sonunda ünlü sanatçılara birer teşekkür plaketi ve çeşitli hediyeler verildi.

Yıllarını tiyatro ve oyunculuğa vermiş olan Ayşen Gruda Erzurum’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederken, oyuncu Volkan Severcan da, Erzurum’un kendisi için ayrı bir yerinin olduğunu belirterek, “Ben vatani görevimi Erzurum’da yaptım. Bu yüzden Erzurum benim ikinci memleketimdir. Bu şehri çok seviyorum” diye konuştu .
Kaynak: İHA