Sakine Garipoğlu İlköğretim Okulu’nda Bahar Şenliği Düzenlendi

Ceyhan Sakine Garipoğlu İlköğretim Okulu’nda ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında bahar şenliği düzenledi.

Sakine Garipoğlu İlköğretim Okulu’nda Bahar Şenliği Düzenlendi
Okul bahçesinde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan şenlikte, açılış konuşmasını yapan okul müdürü Naci Yalçın, amaçlarının okulun tüm imkanlarını öğrencilerin yanı sıra velilere de sunmak olduğunu söyledi.

Yalçın, “Okullar Hayat Olsun projesi daha tam anlaşılmamışken, biz okulumuzda bu projeyi başlattık. Proje kapsamında hafta sonları tiyatro çalışmaları, okuma yazma kursları, çeşitli spor faaliyetleri ve daha birçok etkinlikler düzenleyerek öğrenci ve velilerimizin yararlanmasını sağladık. Başarılı çalışmalarından dolayı, tüm idarecilerimi, öğretmenlerimi ve okul aile birliğimi kutluyorum. Ayrıca bizlerden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Gürbüz Karakuş’a, okulumuza yapmış olduğu hizmetlerden ötürü Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye, her zaman yanımızda olan Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Yaylacı’ya, bize destek veren tüm kurumlara teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Daha sonra aile eğitimi kurslarında başarılı olan velilere sertifikaları verildi.

Ceyhan Musiki Cemiyeti Başkanı Hüseyin Sezgin yönetiminde velilerin oluşturduğu koro tarafından konser verilirken, öğrencilerde hazırladıkları tiyatro ve halk oyunları gösterilerini sundu .
Kaynak: İHA