Şahinbey Belediyesi'nden Asfalt Atağı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçede asfaltsız yol kalmayacak şekilde çalıştıklarını söyledi.

Şahinbey Belediyesi'nden Asfalt Atağı
Belirli bir plan ve program doğrultusunda ilçe genelindeki asfalt kaplama çalışmalarını sürdüren Şahinbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri, Yeditepe Mahallesi 282 numaralı sokakta çalışmalarına devam ediyor. Havaların ısınmasıyla birlikte ilçe genelinde hızlı bir şekilde devam eden asfalt çalışma alanlarını gezen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, incelemelerde bulundu. Tahmazoğlu, bu yıl içinde asfaltı bozuk yol kalmaması için ikinci bir asfalt plentinin kurma çalışmasının yapıldığını söyledi.

Başkan Tahmazoğlu açıklamasında, "Şu an ekiplerimiz Yeditepe Mahallesi 216 No'lu caddenin paralelindeki cadde ve sokaklarda asfalt çalışması yapıyor. Asfaltın sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için Gazdaş, Telekom, Gaski ve Süper Online gibi altyapı kuruluşlarının önceden çalışmalarını tamamlaması gerekmektedir. Yoksa sonradan yeniden kazmaları gerekebiliyor. Bu nedenle bu kuruluşlarımızla koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Yeditepe Mahallemizde özellikle alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda, asfalt çalışmamızı yapıyoruz. Daha önce 60. Yıl ve 75. Yıl Mahallelerimizde mahalle bazında asfalt çalışmalarımızı yaptık. Bundan sonra da mahalle bazlı çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

2012 yılı içinde asfaltı bozuk yol kalmaması için ikinci bir asfalt plenti kurmak için çalıştıklarını kaydeden Tahmazoğlu, "Yaklaşık 1,5 ay sonra asfalt ekip sayımızı arttırıyoruz. Asfalt çalışmalarımıza ivme kazandırmak için yeni bir asfalt plenti kuruyoruz. Bu plentimizin hizmete girmesiyle birlikte hedefimiz Şahinbey'de asfaltı bozuk bir yolumuzun kalmamasını sağlamaktır" dedi.

Mahalle sakinleri Hasan Göğebakan, Yusuf Gökşen, Ali Geylani ve Elif Dikici, "Şahinbey Belediyemizin park, asfalt ve temizlik çalışmaları başta olmak üzere tüm çalışmalarından memnunuz. Bizim mahallemiz yeni oluşan ve hızlı gelişen bir mahalle, bu nedenle bazı sorunlarımız var. Sağ olsun belediyemiz tüm sorunlarımızın çözümü için çalışmalar yapıyor. Yollarımız asfaltsızdı. Toz toprak içinde sıkıntı yaşıyorduk. Şimdi bu sorunumuzda yapılan asfalt çalışması ile son buluyor. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na ve ekibine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu .
Kaynak: İHA