Uşak Aşevi Bu Yıl 200 Çocuğu Sünnet Ettirecek

Uşşak Aşevi Kültür ve Hizmet Vakfı , maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocukları için her yıl geleneksel olarak düzenlediği toplu sünnet şölenini bu sene 27 Haziran tarihinde yapacak.

Uşşak Aşevi Kültür ve Hizmet Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Sahip Akarca düzenlediği basın toplantısında sünnet organizasyonu hakkında bilgi verdi. 27 Haziran'da yapacakları sünnet şöleninde, çocuklarını sünnet ettirmek isteyen anne ve babaların 18 Haziran'a kadar Uşşak Aşevi Kültür ve Hizmet Vakfı'na başvurmaları gerektiğini belirten Akarca, geçen yıl 275 çocuğa sünnet ettirdiklerini bildirdi.

16 yıldır sünnet şöleni yaparak maddi durumu iyi olmayan çocuklara sünnet ettirdiklerini de ifade eden Akarca, “Yapacağımız sünnet organizasyonunda maddi sıkıntı çeken ailelerin üzerinden yük almak istiyoruz. Uşşak Aşevi olarak 16 yıldır sünnet organizasyonu düzenliyoruz. Geçtiğimiz yıl 275 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Bu yılda hayırsever vatandaşlarımızın yardımıyla gerçekleştirdiğimiz etkinlikte yaklaşık 200 çocuğu sünnet ettirmeyi planlıyoruz. Uşşak Aşevi hayırseverlerin destekleriyle ayakta duruyor. Her gün yoksul vatandaşlarımız için sıcak yemek çıkarıyoruz. Ayrıca gıda, giysi ve çeşitli yardımlarda bulunarak kentteki ihtiyaç sahiplerini gözetmeye devam ediyoruz. Vakfa destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA