TÜFAD Ordu Şube Başkanı Türközer'in Açıklaması

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Ordu Şube Başkanı Seçkin Üstün Türközer, ''Zamansız aramızdan ayrılan Erdoğan Arıca'nın ismini düzenlediğimiz seminerde anmak istiyoruz'' dedi.

Türközer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, antrenörlere yönelik düzenledikleri seminere, yaklaşık 1,5 ay önce hayatını kaybeden teknik direktör Erdoğan Arıca'yı anmak için ''Erdoğan Arıca Zorunlu Antrenör Gelişim Semineri'' adını verdiklerini belirtti.

Erdoğan Arıca ile birlikte Orduspor'da oynadıklarını vurgulayan Türközer, şunları kaydetti:

''Federasyonumuzun gönderdiği program çerçevesinde antrenörlerimize seminer düzenliyoruz. Geçtiğimiz aylarda Erdoğan Arıca'yı kaybettik. Yaptığımız seminerlere hayatta olan ya da vefat etmiş antrenör ağabeylerimizin ve eski sporcularımızın ismini veriyoruz. Bundan dolayı da bu seneki seminerimizin ismini 'Erdoğan Arıca Zorunlu Antrenör Gelişim Semineri' olarak belirledik. Fatsalı olan Erdoğan Arıca ile birlikte Orduspor'da yaklaşık 3 sene beraber oynadık. Daha sonra kendisi Galatasaray'a gitti. Uzun yıllar antrenör olarak Türk futboluna hizmet etti. Dürüst bir insandı. Zamansız aramızdan ayrılan Erdoğan Arıca'nın ismini düzenlediğimiz seminerde anmak istiyoruz.''

Türközer, seminerin 11 Haziran Pazartesi günü saat 10.00'da Belde Otel'de gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi .
Kaynak: AA