Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: 'sırt Üstü Yatıp, Hiç Yıldız Saymadık'

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti olarak, 3 Kasım 2002’den bu yana girdiğimiz 7 seçimin 7’sinden de galip çıktık.

Sırtımız hiç yere gelmedi. Sırt üstü mindere yatıp da gökteki yıldızları saymadık" dedi.

Bakan Kılıç, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile birlikte AK Parti Malatya İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, yeni oluşturulan yeni yönetim kurulu ile birlikte, büyükşehir olacak olan Malatya'da şartlara göre hazırlıklarını başlattıklarını söyledi.

Tüfenkçi, "Başbakanımızın 2023 hedefine hazır bir Malatya’yı hep birlikte inşa etmeye çalışıyoruz. Biz yine Türkiye’de dereceye girecek bir oy potansiyeli ile 2014 yerel seçimlerinde Malatya’da başarı ile çıkacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Bakan Kılıç da, "Sadece inşaat yapmakla olmuyor. İnsana dokunmak lazım. İnsanlarla temas kurmak lazım. İnsanların bizleri sadece televizyon ekranlarında, gazete sayfalarında görmesi yetmez. Aralıksız, arada cam olmadan da insanların bizleri görmezi lazım. Bizi görmezi lazım da sizi görmesi lazım değil mi? Sizi de görmesi lazım. Sizi de nerede görecekler, esnaf ziyaretinde görecekler, sokak aralarında görecekler, köy ziyaretlerinde görecekler" ifadelerini kullandı

AK Parti olarak 3’ü milletvekili seçimi, 2’si belediye seçimi ve 2 tanesi de referandum olmak üzere 7 seçim kazandıklarını belirten Kılıç, "Bize kaybetmek çok zor gelir. Allah kaybettirmesin. 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti, 3 Kasım 2002’den bu yana girdiği 7 seçimin 7’sinden de galip çıktı. Sırtımız hiç yere gelmedi. Sırt üstü mindere yatıp da gökteki yıldızları saymadık. Allah, bugüne kadar bize yıldız saydırmadı, bundan sonrada yıldız saydırmasın. Yıldızları saymamak için de sadece dua etmek yetmez. Duanın gereğini de yerine getirmek lazım. Duanın da gereği çok çalışmaktır" şeklinde konuştu.

Kılıç, yapılan hizmetlerin AK Partililer tarafından her yerde anlatılmasını da istedi. Tüfenkçi, Bakan Kılıç’a kayısı hediye etti .
Kaynak: İHA