KASİAD Başkanı Kılınç: Hedefimiz, İşadamlarının Önünü Açmak

Karaman Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli’yi ziyaret etti.

KASiAD Başkanı Ahmet Kılınç , ziyarette derneğin hedeflerini anlatırken , Karaman’ın her anlamda gelişmesine katkıda bulunabilecek etkinliklerde aktif rol alarak özellikle işadamlarının önünü açmayı hedeflediklerini belirtti .

Kılınç , Karaman’ın her anlamda önemli bir potansiyele sahip olduğunu sözlerine ekleyerek KASİAD olarak bu potansiyelin değerlendirilmesinde her zaman aktif rol alacaklarını ve katkıda bulunacaklarını söyledi .

Yakın zamanda yaptıkları Senegal gezisi ile ilgili izlenimlerini de aktaran Kılınç , uzun yıllar Fransa’nın sömürgesi olan ülkede , KASİAD olarak yaplacak bir okula ve Kuran kursuna maddi katkıda bulunacaklarını belirtti .

Kılınç , Kurban Bayramı’nda da aynı ülkede fakir ailelere et dağıtacaklarını söyledi .

AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek , KASiAD’ın faaliyetlerini takip ettiğini söyledi .

Dereli , Karaman’ın her anlamda gelişmesi noktasında yapılacak tüm etkinliklere katkıda bulunacaklarını ve aktif rol alarak destek vereceklerini dile getirdi . Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi .