“Açılan İşyerleri İlçenin Geliştiğini Gösteriyor”

Sivas’ın Suşehri ilçesinde, açılışına İlçe Kaymakamı Mehmet Demiral’in de katıldığı gelinlik ve kuyumcu dükkanı açıldı.

“Açılan İşyerleri İlçenin Geliştiğini Gösteriyor”
Sivas caddesi üzerinde Balhatun Cami müezzini tarafından okunan duanın ardından açılışı yapılan gelinlik ve kuyumcu dükkanında konuşan Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral, “Bu tür işyerlerinin açılması ilçenin geliştiğini gösteriyor. İhtiyaç sahibi insanlara ve gençlerimize ciddi manada iş, aş sağlıyor. En hayırlı iş, insanlara iş ve aş sağlayan işlerdir. Açılan işyerlerimizin, işyeri açacak iş sahiplerine bol kazançlar diliyorum. Biz devlet erkanları olarak her zaman esnaflarımızın yanlarındayız. Bu tür iş yerlerinin açılışında yanlarında bulunarak, onların iş azimlerini güçlendiriyoruz. Esnaflarımız, devlet erkanlarını yanlarında görmekten mutlu oluyorlar. Bizler de olağan bir hal olmadığı sürece, hep esnaflarımızın, vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

İşletme sahibi Kerim Yazıcı ise, “İlçemizde büyük bir eksikliği hissedilen gelinlik dükkanı ve kuyumcu dükkanı açtık. Fabrikadan direk halka sunulmak üzere hem kaliteli hem de uygun fiyatlarla gelinlik şubesini ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Açılışa, Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral, Suşehri Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol, Belediye Başkanvekili Nuh Genç, İlçe Müftüsü Bekir Civriz, daire amirleri, sivil toplum örgütleri başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: İHA