Denizli’de Köpek Güzellik Yarışması

Denizli’de, 24 köpeğin katıldığı köpek güzellik yarışması büyük ilgi gördü.

Denizli’de Köpek Güzellik Yarışması
Denizli’de Ege Köpek Evi ile Denizli Hayvanları Koruma Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen köpek güzellik yarışması Kayhan Mahallesi’nde yapıldı. Kayhan’daki Ege Köpek Evi’nde yapılan güzellik yarışmasına her cins ve kilodan 24 köpek katıldı.

Sahipleriyle birlikte jürinin karşısına çıkan köpekler zaman zaman sahiplerine zor anlar yaşattı. Köpeklerini podyuma çıkarmakta zorlanan köpek sahipleri çareyi köpeklerini kucağa almakta buldu. Köpek sahipleri köpeklerini jüriye beğendirmek için köpeklerine değişik kıyafetler giydirdi. Küçük, orta boy ve büyükler olmak üzere üç ayrı kategoride yapılan yarışmada en büyük ilgiyi küçük köpekler çekti.Jürinin oylarıyla ilk üçte yer alan köpeklere ödül olarak kupa ve köpek maması verildi.

Ege Köpek Evi’nin işletmecisi ve etkinliği düzenleyen Nadir Yavaşal, hayvanseverleri bir araya getirmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek “Biz bu gün güzel havada köpeklerimiz için böyle bir etkinlik düzenledik. Düzenlediğimiz köpek yarışmasının amacı insanları bir araya getirerek kaynaştırmak. Yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller vereceğiz” dedi.

Kaynak: İHA