Beylikdüzü Barınağındaki Hayvanlar Evci Çıkıyor

Beylikdüzü Belediyesi ve okullarının gerçekleştirdiği “Beylikdüzü Barınağı’ndaki hayvanlar evci çıkıyor” kampanyasına 170 öğrenci katıldı.

Beylikdüzü Barınağındaki Hayvanlar Evci Çıkıyor
Beylikdüzü Cahit Zarifoğlu Lisesi öğrencilerinin “Hayvanı Sevmeyen İnsanı Sevemez” sloganıyla başlattığı ve Beylikdüzü Belediyesi’nin de destek verdiği sosyal proje hayata geçirildi. Projeyle, Beylikdüzü Belediyesi sokak hayvanları ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki hayvanlarla vakit geçirme ve onları hafta sonlarında gezdirme etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Belediye ve okullarının gerçekleştirdiği “Beylikdüzü Barınağındaki hayvanlar evci çıkıyor” kampanyasına 170 öğrenci katıldı.

Öğrenciler Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Merkezdeki kedi ve köpeklerle özel olarak ilgilenen öğrenciler, sahiplendikleri hayvanları hafta sonları da “evci” olarak dışarı çıkartıp, gezdireceklerini dile getirdiler. Kampanyayı başlatan öğrencilerden Şehmuzcan Sevinç ve Asena Can, bu kampanyayı yaygınlaştırmak istediklerini dile getirdi.

Gönüllü öğrenciler, desteklerinden dolayı başta Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve belediye yetkililerine, kampanyaya katılan öğrenci arkadaşlarına teşekkür etti. Düzenlenen programa katılan Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, çalışmayı başlatan Cahit Zarifoğlu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür etti. Kampanyanın Türkiye’ye ve insanlığa örnek bir proje olduğunu dile getiren Yeşil, Beylikdüzü Belediyesi olarak, topluma faydalı olan her türlü sosyal sorumluluk projelerini desteklediklerini belirtti.

Barınaktaki hayvanların sahiplenilmesi, onlarla ilgilenilmesiyle elde edilecek tasarrufun öğrencilerin eğitimine sunulacağını dile getiren Yeşil, ayrıca barınağa maddi katkı sağlayanlara da plaket verdi. Programa katılan Beylikdüzü Trabzonlular Dernek Başkanı Ali Osman Esertaş ise, dernek olarak bir köpeği sahiplendi. Yapılan konuşmalar sonrasında ise Başkan Yardımcısı Yeşil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu ve öğrenciler barınağı gezerek hayvanlarla yakından ilgilendiler .
Kaynak: İHA