Vali Altıparmak'ın Eşi İle Kaymakam Eşleri, Demre'yi Gezdi

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ın eşi Özden Altıparmak ile vali yardımcıları ve kaymakamların eşleri, Demre ilçesini ziyaret etti.

Vali Altıparmak'ın eşi Özden Altıparmak ile vali yardımcılarının eşleri ve Serik, Elmalı, Finike, Kumluca, Konyaltı ve Kaş kaymakamlarının eşleri, Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'nın eşi Filiz Karaman'ın ev sahipliğinde ilçede tarihi ve turistik yerleri gezdi.

Özden Altıparmak ve beraberindekiler, ilçede Özgür Özdemir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek engelli öğrencilerle sohbet ettiler, çeşitli hediyeler verdiler.

Daha sonra Beymelek beldesinde Demre Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce açılan taş heykel, resim ve el sanatları sergisini gezen Altıparmak ve beraberindekilere, Demre Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Haydar Yalçın Noel Baba taş heykeli, Beymelek Belediye Başkanı Osman Güngör de birer kutu harnup pekmezi hediye etti.

Noel Baba Müzesi ve Myra Antik Kenti'ni de gezen Altıparmak ve beraberindekiler, ardından Kekova koyunda yat turuna çıktı.

Altıparmak, düzenli olarak Antalya'nın her ilçesine gezi düzenlediklerini belirterek, ''Bu ay Demre ilçesini ziyaret ettik. Amacımız yönetici eşleri olarak Antalya'nın ilçelerini tanımak. Ziyaretlerde ilçelerdeki çeşitli eğitim kurumlarını da ziyaret ediyoruz'' dedi.

Kaynak: AA