KİSİAD'ın Yeni Hizmet Binası Törenle Açıldı
Hatay’ın İskenderun ilçesinde faaliyet gösteren Körfez İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği (KİSİAD)’nin yeni hizmet binası törenle açıldı.

Törene Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir de katıldı.
Özdemir, "Kendi mesleğiniz ile çalışmalar yapan derneklere kuruluşlara mutlaka üye olun zaman buldukça bu dernekler ile birlikte olun o derneklerin deneyimlerinden ve iş adamlarından istifade edin. KİSİAD'da böyle bir kuruluş. Bu derneğimizin İskenderun ekonomisine önemli katkı vereceğini umut ediyorum." diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından derneğin yeni binası törenle hizmete açıldı. İskenderun halkı ise açılışa yoğun ilgi gösterdi.KİSİAD'in hizmet binası açılış törenine İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan vekili Bülent Seküçoğlu, Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜNSİAF) Yönetim kurulu başkanı ve TUSKON Başkan yardımcısı Mehmet Kasım Fincan, Körfez İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı (KİSİAD) Tamer Eker, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, iş adamları ve davetliler katıldı.
