AK Parti Adana Gençlik Kolları Üyeleri Vali Coş'u Ziyaret Etti

AK Parti Adana İl Gençlik Kolları üyelerinin, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'u makamında ziyaret ettikleri bildirildi.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Coş'u ziyaret eden üyeler, bilgi alışverişinde bulundular.

Vali Coş, gençlerin siyasetin içinde yer almasının son derece faydalı ve demokrasi açısından çok önemli olduğunu belirterek, ''Bu anlamda yaklaşık bir milyon genç nüfusa sahip Adana'da siz gençlere ciddi işler düşüyor. Sizlere güveniyoruz. Zira gençler geleceğimizin teminatıdır. Adana'ya katkı sağlayacak projeler üretmenizi bekliyoruz'' ifadeleri kullandı.

AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ay ise Vali Coş'un Adana'ya getirdiği heyecanın artarak devam edeceğini bildirerek, şunları kaydetti:

''Valimize kısa zamanda alıştık ve başarılı işler yaptığına şahit olduk. Bundan sonra da çalışmalarını başarıyla sürdüreceğine yürekten inanıyoruz. Biz bu anlamda, Türkiye'nin en büyük gençlik hareketi AK gençlik olarak, Adana için her türlü fedakarlığa hazırız. Gençlerin madde bağımlılığı alışanlıkları, eğitim sorunları, muhtaçlara yardım ve spor faaliyetleri gibi sosyal konularda valiliğimizle bir bütün olarak ortak projelerde yer alabilir ve Adana için faydalı işler yapabiliriz.' '
Kaynak: AA