Kaymakam Karataş Menteşe Kaplıcalarına Hayran Kaldı

Soma Kaymakamı Abülkadir Karataş, ormanın tam ortasında doğal havasıyla ve şifalı termal suyuyla insanlara bilinen Menteşe Kaplıcaları'nı ziyaret etti.

Kaymakam Karataş Menteşe Kaplıcalarına Hayran Kaldı
Karataş'a ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy, İlçe Müftüsü Mehmet Karatuğ, İlçe Tarım Müdürü İsmail Kaya ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Semiha Gürleyen eşlik etti. İşletme sahibi Ali Sapan ve Müdürü Mehmet Baysarı'dan kaplıcaların devam eden tadilat durumu hakkında bilgi alan Kaymakam Karataş, kaplıcanın doğal havasına hayran kaldı.

BİRÇOK HASTALIĞA KARŞI ŞİFA SAÇIYOR

Menteşe Kaplıcaları Müdürü Baysarı, Menteşe kaplıcalarının 24 kalem minerale sahip şifalı termal suyu ile kısmi felç, egzema, siyatit ve nevralji başta olmak üzere birçok hastalığa karşı şifalı olduğunu belirtti.

Şu anda tadilat çalışmalarının sürdüğünü ifade eden İşletme sahibi Sapan ise ilk etapta 33 oda ile hizmet vereceklerini sonra ise ilave 15 oda daha yapacaklarını kaydetti.

Saunalı, çift ve tek kişilik odalar, restorant, bayan ve erkek havuz, market, çocuk havuzu, mangal keyfi ile tüm Türkiye geneline hizmet vermeyi amaçladıklarını ifade eden Sapan, "Kaplıcamız 78 derecelik 24 kalem minarelli şifalı su ile inşallah tam anlamıyla en kısa zamanda faaliyete geçecek." dedi.

İşletme sahibi, yöneticileri ve kurum amirleri ile birlikte tüm tesisleri gezen Kaymakam Abdülkadir Karataş, Menteşe Kaplıcalarının doğal havasına hayran kaldığını belirterek, "Eğer burada tam anlamıyla iyi hizmet verilirse, tur operatörleri aracılığıyla tüm Türkiye'den rağbet görür"dedi.

Kaynak: İHA