Başkan Güzülbey’den CHP İl Başkanını Ziyaret Etti

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, son yapılan kongrede CHP Gaziantep İl Başkanı seçilen Av. Mehmet Gökdağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Güzülbey’den CHP İl Başkanını Ziyaret Etti
CHP İl Binasına gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, CHP) Gaziantep İl Başkanı Av. Mehmet Gökdağ ve il örgütü tarafından karşılandı.

Başkan Güzelbey hayırlı olsun ziyareti için geldiğini belirterek, “CHP İl Başkanı Gökdağ ve yeni yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum. Siyasette kaliteli insanlarla bir yerlere varılacağı inancındayız. Gökdağ’ı da daha önceden tanıyorum. Kendisi bu şehre siyasi açıdan katkı sağlayacak kapasitede olan bir arkadaşımız. Bu bir hizmet yarışıdır. Farklı partilerden olabiliriz. Ama ortak paydamızın ben Gaziantep olduğunun inancındayım. Gerek bilgilendirme gerekse de projeler açısından bize bir görev düşerse kapımız daime kendilerine açık” dedi.

CHP İl Başkanı Gökdağ ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Asım Güzelbey’in de dediği gibi ayrı siyasi partilerden de olsak, bizim öncelikli sevdamız Türkiye hizmet, Gazi şehrimiz Gaziantep’e hizmettir. Bizde bu çerçevede Gaziantep’in daha iyi yönetilmesi için, bu kentte yaşayan insanların daha mutlu olması için, önerilerimizi düşüncelerimizi Belediye başkanımızla paylaşacağız. Kendisinin bu gibi konularda bize anlayışla yaklaşacağına eminiz” diye konuştu .
Kaynak: İHA