Kan Bağışında Bulunan Üniversitelilere, Kızılay’dan İkram

Kızılay Derneği Nazilli Şubesi, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) İsabeyli yerleşkesinde Bin öğrenciye tavuk, pilav ve ayrandan oluşan öğle yemeği verdi.

Kan Bağışında Bulunan Üniversitelilere, Kızılay’dan İkram
Aydın Kızılay Kan merkezine kan bağışında bulunmak isteyen ADÜ öğrencilerini Nazilli Kızılay Şubesi yalnız bırakmadı ve onlara öğle yemeği vererek kan bağışında bulunan ve bulunmayan tüm öğrencilerin karnını doyurdu. Yemek dağıtımı boyunca ekibin başında bulunan Kızılay Şube Başkanı Muhsin Doğan; “Bizim önceliğimiz eğitim gören tüm öğrenciler ve çocuklarımızdır” dedi.

Onların karnı açken biz tok dolaşamayız diyen Doğan; “Şube olanakları el verdiğince ihtiyaç sahiplerinin yanındayız. Bu etkinliğimizde dağıtılan ayranların bir kısmını bedelsiz veren ÖR-KOOP yöneticilerine teşekkürü bir borç biliriz. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şubemiz gıda deposundan 10 ay içerisinde 621 aileye, önceliği Nazilli’ye Van’dan gelen depremzedeler olmak üzere kuru erzak dağıttık. Yapılan yardımların parasal değeri 31 Bin 50 TL civarındadır. Bu bizim bütçemizin yüzde 40’ını teşkil etmektedir. Van’dan gelen insanlarımız havaların düzelmesiyle bizlerle vedalaşıp tekrar kendi yörelerine gittiler. Havaların ısınmasıyla gıda depomuzu boşalttık. Bu depolarımızı ilaçlatacağız. Bizim için önemli olan sağlıklı gıdalardan olaşan yardım yapılmasıdır. Gıda yardımına tekrar Ramazan ayında başlayacağız” dedi .
Kaynak: İHA