Samanyolu Halk Buluşmaları'nın İkincisi Hatay’da Yapıldı

Samanyolu Yayın Grubu'nun izleyicileriyle buluşup ilkelerini anlatabilmek, seyircinin kendilerinden beklentilerini birebir alabilmek için düzenlediği Halk Buluşmaları'nın ikincisi Hatay’da yapıldı.

Samanyolu Halk Buluşmaları'nın İkincisi Hatay’da Yapıldı
Ottoman Palace’de yapılan etkinliğe Samanyolu Yayın Grubu Genel Müdür Yardımcısı Rıdvan Kızıltepe, Hataylı yönetmen ve yapımcı Hamdi Alkan ile sevilen dizi Şefkat Tepe’nin başrol oyuncuları Aslıhan Güner (Leyla)ve Mert Kılıç (Serdar Komutan) katıldı.

Salonu tıka basa dolduran izleyiciler, televizyondan izledikleri oyuncuları hem yakından görüp fotoğraf çektirebilme, hem de onlarla sohbet edip merak ettikleri soruları sorabilme fırsatı buldu. Hatay ve ilçelerin dışında Gaziantep, Kahramanmaraş, Adana ve Adıyaman gibi çevre illerden de çok sayıda izleyici geldi.Samanyolu Yayın Grubu olarak izleyicilerle buluşmaya devam edeceklerini, bu sayede çok olumlu geri dönüşler aldıklarına değinen Samanyolu Yayın Grubu Genel Müdür Yardımcısı Rıdvan Kızıltepe ise “Sadece Hatay değil çevre illerden de bu kadar yoğun katılımın olması bizim için gurur verici. Bu katılım gösteriyor ki biz doğru yoldayız. Bu çizgi de de devam edeceğiz. Ayrıca seyircilerimize bir de müjde vermek istiyorum, çok yakında yeni dizilerle seyircilerimizin karşısına çıkacağız.” diye konuştu.

Kızıltepe, yeni dizilerin çok yakında seyirciyle buluşacağını ifade etti.