Güneş Gözlüklerini Takan Takana

Hediye edilen güneş gözlülerini aynı anda takan seyirciler ekranlarda eşine az rastlanır görüntüler oluşturdu.

Güneş Gözlüklerini Takan Takana
Star Tv ekranlarında Melek Baykal 'ın sunumuyla ekrana gelen programda yine eğlence dolu anlar yaşandı. Top model Tülün Şahin, hem gözlük alış verişinin püf noktalarını anlattı hem de izleyicilere hediye ettiği güzlüklerle stüdyoda eşine az rastlanır bir görüntü oluşturdu.

Yaz aylarının gelmesi ve güneş gözlüklerine duyulan ihtiyaçla konuyu programdaki özel haber bölümüne taşıyan Tülin Şahin 7 farklı yüz tipine göre tercih edilmesi gereken modelleri anlattı. Yüzünde kare hatlara sahip olanların yine aynı şekilde kare modelleri kullanması gerektiğini söyleyen Şahin, pırlanta olarak tabir edilen yüz hatlarına ise burun aralarının geniş olmadığı gözlük modellerinin yakışacağını belirtti. Uzun ve minyon tipli yüz şekillerinde ise damla gözlüklerin kullanılabileceğini kaydeden Şahin, yuvarlak yüzlülere ise yüz hatlarının zıttı olan modellerin yakışacağını belirtti. Oval yüzlü insanların ise gözlük alış verişinde şanslı olduklarını belirten Şahin, 'Oval yüzlü insanlara her gözlük modeli yakışıyor ' dedi. Yüzünün üst kısmı kare olanların ise yine kare modellerden yana tercih kullanması gerektiğini söyleyen Şahin, yüz şekillerine göre alınması gereken güneş gözlüklerinin püf noktalarını anlattı.

Tülin Şahin 'in özel haberinden sonra ise televizyon izleyicilerini şaşırtan bir sürpriz yaşandı. Tülin Şahin 'in stüdyodaki izleyicilere dağıttı gözlükler ekranlarda eşine ez rastlanır görüntüler oluşturdu. Tülin Şahin de görüntü karşısında şaşkınlığını gizleyemeyerek, 'Bizi üç boyutlu mu izliyorlar? Öyle bir görünüm oldu stüdyoda ' dedi.