'Eşek Sütü Caiz Mi?'sorusu Cüneyt Özdemir'i Güldürdü

Kanserden babasını kaybeden manken Gizem Özdilli, babasının hastalığı sürecinde edindiği bilgilerin ışığında ilginç bir projeyi hayata geçirme kararı aldı. Eşek sütünün kanser rahatsızlıklarına iyi geldiği iddialarına inanan ünlü manken bu sütü elde edebilmek için eşek çiftliği kuracak.

'Eşek Sütü Caiz Mi?'sorusu Cüneyt Özdemir'i Güldürdü
Gizem Özdilli, CNN Türk ekranlarında 'Eşek Çiftliği ' projesini anlatırken canlı yayında Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtladı.

ANNE SÜTÜNE EN YAKIN SÜT "EŞEK SÜTÜ "
Eşeğin sütünden nasıl faydalandığını anlatan ünlü manken, eşek sütünün tüm dünyada kullanıldığını ve anne sütüne en yakın sütün 'Eşek sütü ' olduğuna dikkat çekerek 'Eşek henüz yük hayvanı olarak görülüyor ve henüz bir teşvik yok. İnek sütü ve ürünlerini kullanamıyorum. Yeni doğum yapmış annelerin sütü kesiliyor ve bunun için çözüm olarak eşek sütünü öneriyorlar tüm dünyada. ' dedi.

EŞEK SÜTÜ CAİZ DEĞİL

Bir izleyiciden gelen 'Eşek sütü caiz mi? ' sorusu Cüneyt Özdemir'i güldürürken Gizem Özdilli eşek sütünün dinen caiz olmadığını öğrendiğini, fakat sütün sağlık açısından içildiğinde bir şey denmediğini duyduğunu söyledi.

BEYAZ GAZETE